FAQ

Bestelling en verzending

 • Hoe kan ik mijn bestelling volgen? U kunt de status van uw bestelling volgen via onze website of via de link die u per e-mail heeft ontvangen.
 • Wanneer wordt mijn bestelling verzonden? Bestellingen besteld op werkdagen voor 14:00 worden dezelfde dag verstuurd, mits de producten op voorraad zijn.
 • Wat zijn de verzendkosten? De verzendkosten zijn volledig op onze kosten!. U betaalt dus geen verzendkosten.
 • Hoe lang duurt de bezorging? De normale levertijd binnen Europa is 2-3 werkdagen. Wij proberen altijd alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, en als u een artikel in voorraad bestelt voor 14.00 uur op een werkdag, wordt uw bestelling meestal nog dezelfde dag verzonden.
 • Kan ik mijn bestelling afhalen? Nee, u kunt uw bestelling gratis laten verzenden.
 • Wat als ik niet thuis ben als mijn bestelling wordt bezorgd? Als u niet thuis bent wanneer uw bestelling wordt bezorgd, zal de bezorger een briefje achterlaten met instructies over hoe u uw bestelling kunt afhalen of opnieuw kunt laten bezorgen.

Retourneren en ruilen

 • Hoe kan ik een product retourneren? U kunt een product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Download hiervoor onderstaand retourformulier. 

Download hier ons retourformulier.

 

 • Wat zijn de kosten voor het retourneren van een product? De kosten voor het retourneren van een product zijn voor uw eigen rekening.
 • Hoe lang duurt het voordat mijn retour is verwerkt? Uw retour wordt binnen 14 dagen na ontvangst verwerkt.

Overige vragen

 • Is mijn bestelling veilig? Ja, uw bestelling is veilig. We gebruiken SSL-encryptie om uw gegevens te beschermen.
 • Kan ik mijn bestelling annuleren? Ja, u kunt uw bestelling annuleren totdat deze is verzonden. Neem hiervoor contact met ons op via info@upvibe.nl of het contactformulier op onze website.
 • Hebben jullie een vraag over uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op via info@upvibe.nl of het contactformulier op onze website. We helpen u graag!

 

Bio Ethanol Sfeerhaarden

Wat is een bio-ethanol haard?

Een bio-ethanol haard is een haard die werkt op bio-ethanol, een hernieuwbare brandstof gemaakt van plantaardige grondstoffen. Bio-ethanol haarden zijn er in verschillende soorten en maten, en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Wat zijn de voordelen van een bio-ethanol haard?

 • Geen schoorsteen of afvoer nodig: Bio-ethanol haarden verbranden schoon, waardoor er geen schoorsteen of afvoer nodig is. Dit maakt ze ideaal voor mensen die in een appartement of huis wonen zonder schoorsteen.
 • Gemakkelijk te installeren: De meeste bio-ethanol haarden zijn eenvoudig te installeren. U hoeft ze alleen maar op een vlakke ondergrond te plaatsen en te vullen met bio-ethanol.
 • Geen rook of geur: Bio-ethanol haarden produceren geen rook of geur, waardoor ze perfect zijn voor gebruik binnenshuis.
 • Veilig: Bio-ethanol haarden zijn relatief veilig in gebruik. Er is geen risico op gaslekken of koolmonoxidevergiftiging.
 • Sfeervol: Bio-ethanol haarden creëren een gezellige en sfeervolle ambiance.

Wat zijn de nadelen van een bio-ethanol haard?

 • Kan duur zijn: Bio-ethanol kan duurder zijn dan andere brandstoffen, zoals gas of hout.
 • Verwarmt minder goed: Bio-ethanol haarden produceren minder warmte dan traditionele haarden.
 • Beperkte brandduur: De brandduur van een bio-ethanol haard is beperkt tot enkele uren per keer.
 • Veiligheidsvoorschriften: Het is belangrijk om de veiligheidsvoorschriften bij het gebruik van een bio-ethanol haard in acht te nemen.

Hoe werkt een bio-ethanol haard?

Een bio-ethanol haard werkt door bio-ethanol te verbranden in een brander. De verbranding van bio-ethanol produceert warmte en licht.

Is een bio-ethanol haard veilig?

Bio-ethanol haarden zijn relatief veilig in gebruik, mits ze op de juiste manier worden gebruikt. Het is belangrijk om de volgende veiligheidsvoorschriften in acht te nemen:

 • Gebruik altijd bio-ethanol van hoge kwaliteit.
 • Vul de brander nooit bij als deze nog heet is.
 • Laat de haard nooit onbeheerd branden.
 • Plaats de haard op een stabiele, hittebestendige ondergrond.
 • Houd de haard uit de buurt van brandbare materialen.
 • Zorg voor voldoende ventilatie.

Waar kan ik een bio-ethanol haard kopen?

Bio-ethanol haarden zijn te koop bij een breed scala aan winkels, zowel online als offline. U kunt ze onder andere vinden bij woonwinkels, haardenspeciaalzaken en online retailers.

Hoeveel kost een bio-ethanol haard?

De prijs van een bio-ethanol haard kan variëren van enkele tientallen euro's tot enkele honderden euro's. De prijs is afhankelijk van het type haard, het materiaal, de afmetingen en het merk.

Welke bio-ethanol moet ik gebruiken?

Het is belangrijk om bio-ethanol van hoge kwaliteit te gebruiken. Gebruik geen brandspiritus of andere brandbare vloeistoffen, aangezien deze gevaarlijk kunnen zijn. U kunt bio-ethanol kopen bij de meeste winkels waar bio-ethanol haarden worden verkocht.

Hoe lang gaat een liter bio-ethanol mee?

De brandduur van een liter bio-ethanol hangt af van de grootte van de brander en de hoogte van de vlam. In het algemeen kunt u rekenen op een brandduur van 2 tot 4 uur per liter.

Kan ik een bio-ethanol haard buiten gebruiken?

Ja, er zijn speciale bio-ethanol haarden die buiten kunnen worden gebruikt. Deze haarden zijn gemaakt van weerbestendige materialen en hebben een vlam die minder gevoelig is voor wind.

Hoe onderhoud ik een bio-ethanol haard?

Bio-ethanol haarden zijn relatief eenvoudig te onderhouden. Het is belangrijk om de brander na elk gebruik schoon te maken met een vochtige doek. U kunt de buitenkant van de haard ook af en toe met een droge doek afstoffen.

 

Wat is bio-ethanolbrandstof?

 

Bio-ethanolbrandstof voor open haarden is milieuvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken.
Het gebruik van bio-ethanolbrandstof voor uw open haard is een efficiënte, schone verbranding en hernieuwbare optie die u kan helpen uw ecologische voetafdruk te verkleinen.
Bio-ethanolbrandstof is een vloeibare vorm van ethanol gemaakt van hernieuwbare planten zoals suikerriet, maïs en tarwe. Het is een schoon brandende brandstof, waarbij minimale verontreinigende stoffen in de lucht vrijkomen en geen roet of rook ontstaat.
Bovendien is er geen schoorsteen nodig, omdat de geproduceerde uitlaatgassen vrijwel geurloos zijn.
Bio-ethanolbrandstof is een geweldig alternatief voor traditionele hout- of gashaarden. Het is gemakkelijk te gebruiken en vereist geen installatie.
De brandstof is verkrijgbaar in verschillende maten en kan in vrijwel elk formaat haard worden gebruikt. Het enige wat u hoeft te doen is het brandstofreservoir met brandstof vullen, aansteken en genieten van de warmte en sfeer van uw haard.
 
 

VERZENDING BIO ETHANOL 

Bio-ethanol brandstofbestellingen dienen te worden geplaatst via e-mail.
Handig Verpakt: Verkrijgbaar in praktische doosformaten van 6, 12 en 30 liter, afgestemd op uw specifieke behoeften.
Upvibe biedt unieke oplossingen voor bio-ethanol brandstof.
Neem contact op met de afdeling Verkoop of uw persoonlijke contactpersoon voor uw beste aanbod.
 
*Speciale opmerking over verzending*
Uitgesloten van gratis verzending: Houd er rekening mee dat bio-ethanol wordt geclassificeerd als gevaarlijke goederen en niet is inbegrepen in onze gratis verzendpromotie.
Aangepaste leveringsprijzen: Als zodanig wordt de leveringsprijs individueel berekend voor elke bestelling, waarbij wordt gezorgd voor het veiligste en meest kosteneffectieve transport.