Ideal In3

In3 - In 3 keer betalen met 0% rente

 

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

 

Wat is in3?

in3 is een innovatieve betaalmethode waarmee je jouw aankopen kunt spreiden over 3 termijnen, zonder extra kosten. Het stelt je in staat om direct van je aankoop te genieten, terwijl je het bedrag in kleinere delen betaalt. Dit maakt het kopen van witgoedapparatuur toegankelijk voor iedereen, ongeacht het beschikbare budget.

Hoe werkt in3?

Het gebruik van in3 is eenvoudig en transparant. Bij het afrekenen van je witgoedaankoop kies je voor de optie “betalen met in3”. Vervolgens betaal je het eerste deel van het totale bedrag, dit is meestal een derde van het aankoopbedrag. Na 30 dagen betaal je het tweede deel en na 60 dagen het derde en laatste deel. Het mooie is dat er géén rente wordt berekend en je geen BKR-registratie krijgt. Zo kun je in3 gebruiken zonder je zorgen te maken over extra kosten of financiële verplichtingen op lange termijn.

De voordelen van in3

  1. Gespreid betalen zonder rente: Met in3 kun je jouw witgoedaankoop in 3 termijnen betalen, zonder dat er rente wordt berekend. Zo blijft de totale kosten van je aankoop gelijk, maar wordt het wel verdeeld over een langere periode.
  2. Geen BKR-registratie: in3 houdt geen rekening met je BKR-registratie. Dit betekent dat je witgoedaankoop geen invloed heeft op je kredietwaardigheid of toekomstige leningen. Zo kun je zonder zorgen gebruik maken van in3.
  3. Direct van je aankoop genieten: Met in3 hoef je niet te wachten totdat je het volledige bedrag hebt gespaard. Je kunt direct van je nieuwe witgoedapparatuur genieten, terwijl je het in kleinere termijnen afbetaalt.
  4. Gemakkelijk en transparant: Het gebruik van in3 is eenvoudig en transparant. Je weet van tevoren precies hoeveel je per termijn moet betalen en wanneer de betalingen plaatsvinden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.