Over Upvibe

Welkom bij Upvibe, uw vertrouwde partner voor hoogwaardige bio-ethanol sfeerhaarden. Sinds onze oprichting in 2024 hebben we ons gevestigd als de officiële importeur van de gerenommeerde merken FOCO, Muztag, Heation en Scandiflames in Nederland.

 

Bij Upvibe geloven we in het creëren van warme en gezellige ruimtes waar u kunt ontspannen en genieten. Onze zorgvuldig geselecteerde assortiment van sfeerhaarden brengt de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid in uw huis. Elk merk dat wij vertegenwoordigen staat bekend om zijn kwaliteit en innovatie, waardoor u verzekerd bent van de beste producten op de markt.

 

Of u nu op zoek bent naar een elegante haard voor uw woonkamer, een sfeervolle toevoeging aan uw terras of een moderne oplossing voor uw commerciële ruimte, Upvibe heeft de perfecte oplossing voor u. Onze toewijding aan klanttevredenheid betekent dat we u niet alleen voorzien van eersteklas producten, maar ook van deskundig advies en uitstekende service.

 

Breng de warmte en gezelligheid van FOCO, Muztag, Heation en Scandiflames in uw huis met Upvibe. Ervaar het verschil dat kwaliteit maakt. Welkom bij Upvibe, waar comfort en stijl samenkomen.